Doorgaan naar inhoud
Verzending naar heel 🇳🇱 Nederland & 🇧🇪 België

Presentaties op foamboard

Geeft u binnenkort een presentatie, lezing of voordracht of helpt u de kinderen bij de voorbereidingen van een spreekbeurt? Als u de aandacht wilt pakken dan zijn stijlvolle presentatiematerialen het halve werk. Of u nu zoekt naar blanco foamplaten of uw teksten en infographics wilt laten drukken op foam; uw boodschap komt beter over op foamboard.

 

Op zoek naar een stevige en lichte ondergrond voor uw presentatie? Foamboard is een stijlvol presentatiemateriaal om uw boodschap te ondersteunen. Of u nu op de werkvloer voor een groepje directe collega’s staat of een gigantische zaal toespreekt vanaf een podium; Foamboard zorgt ervoor dat u nog professioneler overkomt. De platen zijn verkrijgbaar in vele groottes en diktes. Zo hoeven ook de mensen achterin de zaal niks van uw presentatie op foamboard te missen.

Presenteren op foamboard? U kunt kiezen voor de volgende mogelijkheden:

Presentatie op bedrukt foamboard

Soms zegt een foto meer dan duizend woorden. Uw boodschap springt eruit met full colour bedrukte foamboarden. Uw foamboard laten bedrukken met een illustratie, foto of iets anders? Met mooie foto’s, visuals en infographics pakt u gegarandeerd de aandacht. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen tekst op foamboard te laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan inspirerende quotes om uw verhaal te ondersteunen.

Presentatie op onbedrukt foamboard

Ook onbedrukte foamboards kunnen een enorme toegevoegde waarde bieden voor uw presentatie. Onopvallende foamboarden in wit of (licht)grijs zullen bijdragen aan een professionele uitstraling, maar niet de aandacht afleiden van uw presentatieteksten. Natuurlijk kunt u ook foamboarden bestellen in de huiskleur(en) van uw bedrijf of in de themakleuren van het event waar u gaat presenteren. Vervolgens kunt u er naar eigen inzicht presentatieteksten en -afbeeldingen aan toevoegen.

Tip: Ook bij iets minder professionele presentaties kunt u met behulp van foamboard eenvoudig bewondering oogsten. Als uw kinderen voor de klas staan om een spreekbeurt voor te dragen, voelen ze zich vast een stuk zelfverzekerder met een ‘vriendje’ in de vorm van visuele ondersteuning.