Doorgaan naar inhoud
Verzending naar heel 🇳🇱 Nederland & 🇧🇪 België

Foamboard bedrukken

Uw foamboard laten bedrukken met een illustratie, foto, afbeelding of iets anders? Maak dan gebruik van onze snelle en professionele printservice. Uw foamboard kunnen wij in elk gewenst formaat full color bedrukt en gelamineerd. Enkel- of dubbelzijdig en al vanaf 1 exemplaar!

Of u nu kiest voor een zwart foamboard of een wit foamboard een 3mm of een andere dikte het is allemaal mogelijk.

Foamboard bedrukken

Wij kunnen u foamboard voor u bedrukken met uw foto en reclame uiting zoals u hierboven ziet in de afbeelding. Met een foamboard ezel kunt deze rechtop zetten zodat uw uiting direct goed gepositioneerd kan worden. Wij kunnen de standaard/ezel er direct gemonteerd bij leveren. Uw reclame uiting is dan gereed voor gebruik! Wilt u de foto of bedrukking ook contour gesneden hebben ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over andere toepassingen van foamboard of waar u voor u het kunt gebruiken? Wij vertellen u er meer over op deze pagina.

Contact foamboard bedrukken

Vul hieronder uw aanvraag en gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte. Uiteraard kunt u ons ook bellen, op 020-7006604. Mailen kan natuurlijk ook naar info@foamboarden.nl

Als u de aanvraag instuurt stuur hem dan zo volledig mogelijk. Geeft u naast de gewenste maat, dikte ook aan of het wel of geen full color afbeelding betreft. Hoeveel u er nodig heeft en de gewenste dikte van het bedrukte foamboard. Als u wilt dat er direct een ezel achter zit vermeld dit dan. Zo krijgen wij als snel een beeld van uw aanvraag. Wilt u ook dat uw product in een contour wordt gesneden geef dit aan. Via het contact formulier is het niet mogelijk om afbeeldingen of bestanden mee te sturen. Heeft u al bestanden voor de foamboarden bedrukking dan kunt u het beste direct een mail sturen met deze bestanden en de rest van uw aanvraag.