Doorgaan naar inhoud
Verzending naar heel 🇳🇱 Nederland & 🇧🇪 België

Foamboard voor bedrijven en etalages

Met een simpele wisseling van de achterwand past u uw etalage eenvoudig aan. Of het nu gaat om een sfeervolle aankleding tijdens de feestdagen of ter promotie van een specifiek product op de winkel- of werkvloer: foamboard is een stevig materiaal waar u alle kanten mee op kunt.

 

Zowel grote bedrijven als kleine ondernemers en professionele etaleurs gebruiken foamboard ter decoratie en als promotiemateriaal. Het is een eenvoudige en goedkope manier om aandacht te vragen voor een heugelijk evenement, bijzonder product of niet te missen aanbieding.

Spectaculaire etalages

Dat een bijzondere etalage extra ogen en aandacht (lees: extra klanten) aan kan trekken, bewijst het New Yorkse warenhuis Macy’s ieder jaar in december. Door de extravagante styling in kerstsferen zijn de raampartijen een heuse toeristische trekpleister geworden. Er staan soms zelfs rijen voor deze etalages! Kosten noch moeite worden gespaard en iedere etalage vertelt een eigen verhaal. In eigen land neemt de Bijenkorf deze decembertraditie inmiddels over. Ook voor kleinere winkeliers is foamboard een uitstekend materiaal om een etalage sfeervol aan te kleden.

Foamboard in de winkel

Als etaleur of winkeleigenaar kunt u de gehele etalage in één thema aankleden, zoals tijdens feestdagen als Kerst of Koningsdag. U kunt bijvoorbeeld een foamboard bedrukken met een print of quote om deze als achtergrond te gebruiken. Maar u kunt ook uw reguliere diensten en unique selling points laten afdrukken op foamboard om deze het gehele jaar door onder de aandacht te brengen van het winkelend publiek. Op een klein bord naast de kassa, of juist opvallend groots in de etalage.

Foamboard voor buitengebruik

Op alle Hollywoodpremières en tijdens bijna ieder groot promotie event wordt er op de rode loper gebruik gemaakt van een photowall. Logisch, want door op de photowall verschillende logos te printen, genereert u direct extra publiciteit voor uw merk. Zoekt u een extra stevig foamboard, bijvoorbeeld om buiten te gebruiken of een grote oppervlakte te bedekken zoals met een photowall? Dan zijn Kapa-platen de oplossing. Laat deze bedrukken met een spectaculaire foto, een bijzondere boodschap (bijvoorbeeld met een inspirerende quote) of logo’s om de aandacht van bezoekers en publiek te winnen.