Doorgaan naar inhoud
Verzending naar heel 🇳🇱 Nederland & 🇧🇪 België

Etalagepoppen van foam

U ziet ze zo staan in de slaapkamer van jonge meisjes: de uitvergrote afbeelding van een popzangeres of beroemde acteur. Ook voor professionele doeleinden kunt u etalagepoppen van foamboard inzetten. Als aankleding tijdens een feestelijk evenement of in uw etalage of winkel bijvoorbeeld.

 

Zorg dat uw bedrijf de aandacht trek en laat het gezicht van uw onderneming op ware grootte afdrukken. Met een etalagepop van foamboard bent u van aandacht verzekerd.

Etalagepoppen van foam

Een pop van foam is een opvallend display in uw etalage. Maak hem levensgroot om de aandacht te trekken van winkelende voorbijgangers. Gaat u voor een iets minder opdringerig effect – of heeft u een kleine etalage – dan kan een pop in kleiner formaat dienen ter decoratie. Door middel van sieraden, mode items, mooie lappen stof of andere materialen kleedt u de pop letterlijk aan. Zo wordt de etalagepop het visitekaartje van uw assortiment.

Levensgroot cadeau op foam

Het gebruik van een pop op levensgroot formaat hoeft natuurlijk aan winkeliers voorbehouden te zijn. Het kan ook een hele leuke verrassing zijn tijdens een verjaardags- of jubileumfeest. Laat het gezicht van de jarige of de eigenaar van een jubilerende onderneming op een etalagepop van foamboard afdrukken; een leuk cadeau of originele aankleding van het feest!

Foamboard bestellen

Wilt u levensgrote foamboarden kopen, maar heeft u geen speciaalzaak in de buurt? U kunt ook heel eenvoudig online foamplaten kopen. Je kunt op het web terecht voor goedkoop foamboard in een specifiek formaat, kleur of dikte. Met name als u op zoek bent naar een bijzonder groot exemplaar, is foamboard online bestellen een uitkomst. Zo hoeft u niet verschillende winkels af te struinen om het juiste formaat te vinden en de grote foamplaten worden gewoon bij u thuis bezorgd. In de achterbak passen levensgrote foamboarden vaak niet. En niemand ziet het toch zitten om te fietsen met die grote platen achterop de bagagedrager?